Umeboshi pasta 200g

Kód: 8595562613246
223 Kč 199 Kč bez DPH
Není skladem
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Dužina ze švestiček umeboshi, která se vyrábí odstraněním pecky a rozmačkáním na pastu. Můžeme ji velice dobře použít v různých pokrmech nebo samotnou.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Účinky a důvody používání:

  • svou schopností neutralizovat vnitřní prostředí - při nevolnostech, při problémech s krví (v krátkém čase se zlepší krevní obraz obsahuje snadno vstřebatelné železo)
  • při problémech s játry, doléčování mononukleóz, leukémii
  • velmi vhodný jako zdroj minerálů, stopových prvků a enzymů pro maminku i pro plod

Použití: Umepasta se v kuchyni používá jako univerzální dochucovadlo při vaření, do dresinků, rýžových, pokrmů, luštěninových paštik a zeleninových jídel.

Složení: Umeboshi, mořská sůl (22%), shizo (Perilla sp.), koji.

Výživové hodnoty na 100 g:

  • Energetická hodnota 102 kJ/ 24 kcal
  • Tuky 0,6 g
  • z toho nasycené mastné kyseliny 0,0 g
  • Sacharidy 2,7 g
  • z toho cukry 0,5 g
  • Bílkoviny 0,3 g
  • Sůl 14,2 g

Skladování: V suchu a temnu. 

Výrobce/Dodavatel: Daniel Doležal - DANFOOD, Rychnov na Moravě 49, 569 34 Rychnov

Země původu: Japonsko

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Umeboshi, Shoyu, miso, tamari
Obsah: 200 g
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz