Škroby

Bezlepková bramborová vláknina vhodná do moučníků, pekařských výrobků a mletého masa.

Přírodní citrusový pektin se používá do džemů, marmelád, zavařenin. Čistě přírodní citrusový pektin patří mezi...

Tapioková mouka je skvělou bezlepkovou alternativou mouky klasické. Se svou jemnou konzistencí má v kuchyni široké...

Zahušťovadlo do pudinků, ke zvláčnění bezlepkových těst, nebo jako pojivo místo vajec.

Kukuřičný škrob v BIO kvalitě pro přípravu moučníků a dezertů, k zahuštění krémů, polev, náplní, omáček a polévek.

Jinak také maniokový škrob je přirozeně bezlepkový, chuťově neutrální škrob s vynikajícími pekařskými vlastnostmi.

Vhodný na zahušťování omáček, zejména využitelný v asijské kuchyni. Nejenže je kuzu velmi oblíbenou surovinou...

Nejlepší škrob na vaření, získávaný z kořene kuzu s blahodárnými účinky na naše tělo. Vhodný na zahušťování omáček a...

Kukuřičný škrob získaný přirozeným přírodním způsobem bez použití chemických prostředků zachovávající si všechny...

Kukuřičný škrob získaný přirozeným přírodním způsobem bez použití chemických prostředků zachovávající si všechny...