Koření a bylinky

Solčanku využijete na dochucení hlavních jídel, polévek nebo třeba i pomazánek. Vyzkoušejte tradiční recepturu bez...

Český kmín v biokvalitě. Jedno z nejčastěji používaných koření využijete v mnoha pokrmech. Koření se jím...

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.Složení: paprika, pepř, cibule, petržel list,...

Český kmín mletý v biokvalitě. Toto velmi oblíbené koření využijete v mnoha pokrmech. Koření se jím...

Umami je vedle čtyř základních chutí, které všichni známe, pátou chutí. Název je odvozený z japonských slov umai...

Máte rádi ostré? Pak vás naše Harissa určitě nezklame! Africká a arabská kuchyně se bez pálivé papriky, chilli a...

Chakalaka vnese do vaší kuchyně chuť Jižní Afriky. Směs dobře rozmíchejte v troše oleje a použijte jako marinádu nebo...

Stýská se vám po Řecku? Tohle koření vás rázem přenese na jeho prosluněné pobřeží a roztančí vaše smysly v rytmu -...

Pikantní směs koření si zamilujete při přípravě dobrot z indické kuchyně. Nevařte ale příliš dlouho, aby se...

Tato lahodná směs sušené zeleniny a koření bez přídavku kuchyňské soli zvýrazní charakter každého pokrmu. Hodí se k...

Tahle kůra se vám v kuchyni rozhodně neztratí. Bude se vám hodit do slaných i sladkých pokrmů.

Jedinečná a lahodná. Tradičně uzená paprika se postará o úžasné aroma a barvu. Zahalte steaky do jejích jemných...

Aby salát nebyl nuda, potřebuje tu pravou třešničku navrch, tedy špetku tohoto skvělého koření. Souhru rajčatových...

Všechna tradiční koření na chleba jsou v chlebovém koření od SONNENTORU obsažena. Ten, kdo touží po něčem neobvyklém...

Příjemně kořeněná červená marináda pro všechny druhy masa. Má výraznou kořenitou chuť ale není ostrá.

Skořice je kůra skořicovníku, která se sloupne, usuší a používá se jako koření. Její zemito-dřevitá a zároveň sladká...

Tato směs přináší "tradiční Francii na stůl". Klasické provensálské koření je mnohostranně využitelné – výborně...