Oleje a másla
Mnoho z námi nabízených olejů se dá ale použít nejen na vaření, ale i pro zlepšení zdravotního stavu, zejména oleje ze semínek a ořechů. Rostlinné tuky vyrobené lisováním semínek za studena mají úplně jinou kvalitu a to jak složením, tak i energií (nemyslím tím kalorie), nežli tuky z mléka či mrtvých zvířat.
Rostliny, které své květy a semena vystavují slunci po celé léto, vytvářejí v semínkách olej, který působí na lidský organismus velmi blahodárně. Za studena lisované oleje poskytují ochranu před celou řadou poruch a závažných onemocnění našeho organismu.
Másla z ořechů a semínek mohou být skvělou variantou ke klasickému máslu v mnoha receptech.
Ghí - přepuštěné máslo je skvělou variantou na pečení i vaření i smažení. Dodává pokrmům výbornou chuť. Kdo si na něj jednou zvykne, už nemůže jinak.

Olej olivový extra panenský do vašich středomořských pokrmů. Olej olivový extra panenský patří neodmyslitelně do vaší...

Nezaměnitelná chuť a vůně, to je olej z máku, který si farma Ze Stodoly sama pěstuje. Vyzkoušejte ho s obilnou kaší,...

Za studena lisovaný makový olej Natural Jihlava obsahuje vitamin E, dále vápník a hořčík. Aby si olej uchoval všechny...

Vysoce kvalitní italský olivový olej s lanýžem. Je univerzální a v kuchyni zastane téměř vše, ideální zejména pro...

Extra panenský kokosový olej lisovaný za studena z dužniny zralých kokosů, pěstovaných v ekologickém...