Ostatní luštěniny a obiloviny

Ječné kroupy - základ tradiční slovanské kuchyně. Ječné kroupy jsou opět trendy. Naši předci je měli na stole velmi...

Čirok - pšenice celiaků. Čirok nabízí nové možnosti nejen pro celiaky a alergiky. Jedinečná plodina pro zpestření...

Quinoa je pseudoobilovina, dříve hojně pěstovaná jihoamerickými národy, která v posledních letech zažívá svůj...

Pohanková kroupa vyrobená tradičním mechanickým způsobem. Přirozeně bezlepková potravina s obsahem vitamínů a...

Tsampu, tedy pražený a mletý bio ječmen nejvyšší kvality, se pro Vás vyrábí ručně a s láskou podle pradávné...

Tsampu, tedy pražený a mletý bio ječmen nejvyšší kvality, se pro Vás vyrábí ručně a s láskou podle pradávné...

Tsampu, tedy pražený a mletý bio ječmen nejvyšší kvality, se pro Vás vyrábí ručně a s láskou podle pradávné...

Pohanka je plodina, která na český stůl patří již od středověku. Je nutričně bohatá, má vysoký obsah vlákniny,...

Sójové boby jsou velmi výživné jídlo. Vzhledem k jejich vysokému obsahu bílkovin je lze použít jako náhražku za maso....

Úžasná oříšková chuť. Využití najde v salátech nebo jako univerzální příloha slaných i sladkých pokrmů. !!Akční cena...

Šlechtěná pšenice se zachovanou spoustou živin. Ideální na kaše, se zapečenou zeleninou do nákupů nebo nádivek.

Špaldové otruby - to je taková hodně nahrubo namletá krupice. Jejich konzumací a přidáním do ranních kaší,...

Pšeničné otruby - to je taková hodně nahrubo namletá krupice. Jejich konzumací a přidáním do ranních kaší, pečiva a...

Vypěstujte si doma zdravé rostlinné klíčky v BIO kvalitě bez pesticidů. Získáte tím ty nejčerstvější vitaminy. V...
Nevhodnějším zdrojem pro doplněním bílkovin (které jsou základním stavebním prvkem našeho těla) do organismu jsou luštěniny. Jsou lépe stravitelné a organismus je více využije než bílkoviny ze živočišných produktů.