Popis
Vyrábí se tradičním způsobem tak, že se nedozrálý speciální druh švestiček otrhá, omyje a pak suší na rýžových rohožích. Potom se naloží do sudů, posypou se hrubou mořskou solí a přidají se k nim Shiso listy, které působí mimo jiné i jako konzervant. Švestky se takto nechají fermentovat 6 měsíců až 7 let. Čím déle jsou naložené, tím silnější mají léčebné účinky. Používají se při trávicích obtížích, otravách, průjmu i zácpě, během cestovaní jako uklidňující prostředek při nevolnosti. Pomohou při anémii, únavě, povzbudí játra a mají antiseptický účinek. Neutralizují nebezpečné jinové faktory v krvi. Obsahuje velké množství minerálních látek, má alkalizující efekt - udržuje pH 7,35. Zlepšuje krev.
Složení: bio umeboshi, bio shiso (periila), mořská sůl.
Podobné produkty
Obsah | 140 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.