BIO
 

UMEBOSHI ŠVESTIČKY BIO 140G

 

Nejvyšší organická sorta japonského fermentovaného všeléku, který během krátké doby dokáže zalkalizovat krev a nastolit v organizmu řád. Nejčastěji používaná pochutina pro uzdravující pokrmy a nápoje. Má blahodárné účinky na organismus, zejména při jeho překyselení, nevolnosti, stresu či bolestech hlavy.

Dostupnost Skladem (4 ks)
245 Kč
213,04 Kč bez DPH
   
Kód produktu 8595562613215
Značka DANFOOD
Kategorie Umeboshi, Shoyu, miso, tamari
 

Vyrábí se tradičním způsobem tak, že se nedozrálý speciální druh švestiček otrhá, omyje a pak suší na rýžových rohožích. Potom se naloží do sudů, posypou se hrubou mořskou solí a přidají se k nim Shiso listy, které působí mimo jiné i jako konzervant. Švestky se takto nechají fermentovat 6 měsíců až 7 let. Čím déle jsou naložené, tím silnější mají léčebné účinky. Používají se při trávicích obtížích, otravách, průjmu i zácpě, během cestovaní jako uklidňující prostředek při nevolnosti. Pomohou při anémii, únavě, povzbudí játra a mají antiseptický účinek. Neutralizují nebezpečné jinové faktory v krvi. Obsahuje velké množství minerálních látek, má alkalizující efekt - udržuje pH 7,35. Zlepšuje krev.

Složení: bio umeboshi, bio shiso (periila), mořská sůl.

Podobné produkty

Obsah 140 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.