Čočka

Černá drobnozrnná čočka. Má hned několik předností. Na rozdíl od klasických luštěnin, je velmi rychle připravená - nemusí se namáčet a doba varu je cca 20 minut.

Červená čočka neloupaná je krásně hnědočervená a rychle uvařená. Je však dobré ji před vařením na 2 hodiny namočit do vody.

Zelená čočka - po uvaření pěkně drží tvar a bude Vám skvělou přílohou k pokrmům, dodá jiskru Vašim rizotům i pilafům.

Červená čočka je favoritem mezi luštěninami. Nejen, že ji nemusíte předem namáčet, ale hotová je během 15 min. Nenadýmá a je výborně stravitelná.

Vypěstujte si doma zdravé rostlinné klíčky v BIO kvalitě bez pesticidů. Získáte tím ty nejčerstvější vitaminy. V suchých zrnech a semenech se skrývá zásoba minerálních látek,...

Široké využití ve studené i teplé kuchyni. Vhodná do polévek, salátů nebo jako příloha či na přípravu kaše.

Červená čočka neloupaná je drobná luštěnina, kterou si zamilujete stejně, jako její loupanou variantu. Při vaření se nerozpadne, což oceníte zejména v polévkách a...