Miso hatcho sója 400g
Kód: 4958325000242Detailní popis produktu
Složení: Celé SÓJOVÉ BOBY 58 %, voda, mořská sůl, pražená JEČNÁ MOUKA, fermentační činidlo (Aspergillus oryzae).
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 875 kJ / 209 kcal | |
---|---|
Tuky: | 6,6 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,9 g |
Sacharidy: | 11,1 g |
z toho cukry: | 0,6 g |
Bílkoviny: | 22,4 g |
Sůl: | 12,3 g |
Miso polévka patří neodmyslitelně k japonské kuchyni. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sójových bobů, soli a obvykle i druhu obilí s názvem "miso". Pasta se vyrábí stoletým způsobem tak, že vybrané sójové boby jsou zatěžkány kamenem a fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích.
Společnost Muso byla založena před 30 lety dle základní principů makrobiotiky, což je specifický způsob stravování a životního stylu. Firma si velmi zakládá na kvalitě a využívá tradičních výrobních procesů. Suroviny použité na výrobu produktů nejsou geneticky modifikované.
Alergeny: Lepek, Sója
Skladování: Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 6 měsíců.
Distributor: COUNTRY LIFE s.r.o. Nenačovice 87 266 01 Beroun 1
Země původu: Japonsko
Doplňkové parametry
Kategorie: | Umeboshi, Shoyu, miso, tamari |
---|---|
Obsah/objem: | 400 g |
Trvanlivost: | 16 měsíců |
BIO: | NE |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.