Uzení, Jeremy Schmid

Kód: 9788027106523
369 Kč 369 Kč bez DPH
Skladem (4 ks)
Můžeme doručit do:
4.4.2024
Možnosti doručení

Jak naložit a připravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Uzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodložení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti. Šéfkuchař Jeremy Schmid vám krok za krokem vysvětlí nejen jak si udělat vlastní udírnu, ale i jak správně připravit, ochutit a vyudit různé druhy masa a dalších potravin, aby byl výsledek co nejlepší. Každou kapitolu doplňují recepty, ve kterých zazáří potraviny, které jsme si sami vyudili.  Udit můžete nejen maso, ale také sýry, ořechy, vejce a samozřejmě i zeleninu a ovoce a sůl.

Vemte prosím na vědomí, že knihy máme vystavené k nahlídnutí v kamenné prodejně, kde si je naši zákazníci mohou prohlížet a pročítat. To, a stáří některých knih může mít vliv na jejich stav. Může se stát, že je kniha bude otlačená či jinak poškozená. V případě, že je kniha výrazně poničená budeme Váš telefonicky informovat o stavu knihy a domluvíme se, zda máte o knihu stále zájem.

Doplňkové parametry

Kategorie: Stravování a recepty
Autor: Jeremy Schmid
Počet stran: 160
Vydáno: Grada, 2018

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz