Jmelí nať 50 g sypaný
Kód: VYR125083Detailní popis produktu
Složení: sušená nať jmelí (Herba visci albi).
Příprava macerátu: 1 lžička natě se louhuje 4 hodiny ve studené vodě v zakryté nádobě, pak se scedí. Macerát se připravuje vždy čerstvý.
Pije se 1 - 2 x denně. Je možné užít i nálev z vroucí vody, ale varem se některé látky rozkládají.
Příprava nálevu: Přelijte 1 lžičku natě vroucí vodou a louhujte o dobu 15 minut.
Upozornění: Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno k používání jako náhrada pestré stravy. Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Uchovejte mimo dosah dětí. Nevystavovat přímému slunci.
Mrzí nás, že s Vámi nemůžeme sdílet bližší informace o účincích uvedeného produktu. A to s ohledem na nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006 ze dne 20. prosince 2006, který nedovoluje sdělovat neschválené zdravotní tvrzení o bylinách a doplňcích stravy.
Výrobce: VALDEMAR-GREŠÍK - NATURA s.r.o., Saská134/60, 405 02 Děčín X, ČR
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Jednodruhové bylinky | 
|---|---|
| EAN: | 8595122360757 | 
| Obsah: | 50 g | 
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

 
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
            