SHIRO MISO 350 g

Kód: 8595562615189
Vegan
Značka: DANFOOD
261 Kč 227 Kč bez DPH
Skladem (2 ks)

Japonské živé nepasterizované miso krátkodobě fermentované pod tlakem velkých kamenů vyráběné tradičním ručním způsobem osvědčeným po tisíce let ze sojových bobů, rýže, koji a mořské soli. Je charakteristické svou sladkou chutí.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Japonské živé nepasterizované miso krátkodobě fermentované pod tlakem velkých kamenů vyráběné tradičním ručním způsobem osvědčeným po tisíce let ze sojových bobů, rýže, koji a mořské soli. Je charakteristické svou sladkou chutí. Díky tomu obsahuje velké množství výživných látek včetně enzymů. Vhodné pro letní způsob vaření. K výrobě Shiro misa se používá o polovinu méně soli a více Koji, který pomáhá škrobu zcukernatět. Čas pro fermentaci je také mnohem kratší a přispívá k nasládlé chuti – kolem 2 - 8 týdnu.

Vhodné pro vegany a vegetariány. Vzhledem ke své chuti a složení je vhodné jako první miso podávané dětem (od 8 měsíce).

Použití do miso polévky: na 1 porci - půlku čajové lžičky misa rozmícháme v teplé vodě (z polévky) v misce a přidáme zpět do polévky. Necháme prohřát - nevaříme!

Miso podporuje látkovou výměnu. Má velký obsah bílkovin, vitamínů a minerálů. Pomáhá při srdečních chorobách. Obsahuje živé enzymy, které pomáhají při trávení, ovlivňuje vyváženost přírodních sacharidů, dodává esenciální oleje a proteiny ve vyváženém složení. Je nízkotučné a nízkokalorické a má schopnost na sebe vázat radioaktivní látky.

Použití: do miso polévek, dochucení luštěninových pomazánek, omáček, krémů, dresingů, kaší, do dušené zeleniny atp.

Výrobce: Daniel Doležal - DANFOOD, Rychnov na Moravě 49 56934

Země původu: Česko

Doplňkové parametry

Kategorie: Umeboshi, Shoyu, miso, tamari
Obsah: 350 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz